Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει «αυτοκρατορικό» συμβόλαιο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τρομερές εβδομαδιαίες απολαβές.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Ερλινγκ Χάαλαντ, συνεχίζει με… κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή αγωνιστική περίοδο, αφού κατέκτησε όλα τα βραβεία για τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη, και με έξι τέρματα σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League, δείχνει ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νορβηγός επιθετικός, ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς από την UEFA πρόσφατα και οι διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν να τον κρατήσουν για… πάντα στην αγγλική μεγαλούπολη.

Οπως μάλιστα, αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας, ετοιμάζουν ένα «αυτοκρατορικό» συμβόλαιο για τον Χάαλαντ. Εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, ο νεαρός άσος θα υπογράψει πενταετή επέκταση του συμβολαίου του, με εβδομαδιαίες απολαβές 640.000 ευρώ, κάτι που εάν συμβεί, θα καταστήσει τον Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!