Ο άσσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Γουέιντ Μπόλντγουιν ξανά «χτύπησε» εις βάρος του Ολυμπιακού και με ένα tweet υπενθύμισε πως δε θέλει να σκέφτεται καθόλου τη περίοδο που πέρασε με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Ο άσσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Γουέιντ Μπόλντγουιν ξανά «χτύπησε» εις βάρος του Ολυμπιακού. Στους ερυθρόλευκους βρέθηκε τη χρονιά 2019-20 η οποία για πολλούς λόγους δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα του Πειραιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο υπάρχον ρόστερ τότε ήταν και ο Μπράντον Πολ ο οποίος έχει σχολιάσει ορισμένα πράγματα για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού εκείνη τη χρονιά.  Ο Πολ αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό είχε σημειώσει ότι ο Μπόλντγουιν του είχε φτάσει σε σημείο να έχει λογαριασμό στο Instagram για να κάνει «ζημιά» στην ομάδα, ενώ είχε πει ότι σε κάθε ευκαιρία είχε συγκρούσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από τη πλευρά του ο άσσος της Μακάμπι έχει δηλώσει πως το πέρασμα από τον Ολυμπιακό είναι από τα χειρότερα στη καριέρα του. Με ένα απλό tweet σήμερα μας το ξαναθύμισε λέγοντας:

«Πριν από κάθε σεζόν σκέφτομαι 2 χρόνια πίσω της καριέρας μου. 2016-2017 Μέμφις και 2019-2020 Ολυμπιακός. Μια γρήγορη υπενθύμιση για να μην έχω ξανά αυτό το συναίσθημα……. 5 Οκτωβρίου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!