Εντός έδρας επιτυχία για τη Ferrari με την pole position του Σάινθ και φλέγεται... η Μόντσα.

Ο Κάρλος Σάινθ εξασφάλισε την pole position στο αυριανό (3/9) ιταλικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, στην πίστα της Μόντσα.

Ο Ισπανός οδηγός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και έδωσε μία ευκαιρία στους οπαδούς της Ferrari να πανηγυρίσουν μία… εντός έδρας επιτυχία.

Είναι η πρώτη φετινή pole position (και τέταρτη συνολικά στην καριέρα του) για τον Σάινθ, που κατάφερε να αφήσει για 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, τον Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εξαιρετική παρουσία της Ferrari στα δοκιμαστικά της Μόντσα ολοκληρώθηκε με την τρίτη θέση του Μονεγάσκου Σάρλ Λεκλέρ, που άφησε τέταρτο τον Βρετανό Τζορτζ Ράσελ (Mercedes).

Η πρώτη δεκάδα των επίσημων δοκιμαστικών για το ιταλικό γκραν πρι έχει ως εξής:

1. Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (Ισπανία/Ferrari) 1:20.294

2. Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull) 1:20.307

3. Σαρλ Λεκλέρ (Μονακό/Ferrari) 1:20.361

4. Τζορτζ Ράσελ (Μ. Βρετανία/Mercedes) 1:20.671

5. Σέρχιο Πέρες (Μεξικό/Red Bull) 1:20.688

6. Αλεξάντερ Αλμπον (Ταϊλάνδη/Williams) 1:20.760

7. Όσκαρ Πιάστρι (Αυστραλία/McLaren) 1:20.785

8. Λιούις Χάμιλτον (Μ. Βρετανία/Mercedes) 1:20.820

9. Λάντο Νόρις (Μ. Βρετανία/McLaren) 1:20.979

10. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/Aston Martin) 1:21.417

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!