Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με μία βασική απουσία στην άμυνα ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με μία βασική απουσία στην άμυνα ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ, δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης κι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή για τους Ζωσιμάδες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιθανότατα λοιπόν, τη θέση του Ισπανού αριστερού μπακ στην ενδεκάδα θα πάρει ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Παράλληλα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Γιούρι Λοντίγκιν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ  και Ζέκα Ροντρίγκες. Παναθηναϊκός 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!