Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε μετά τον αποκλεισμό της εθνικής και τόνισε πως έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η Εθνική ομάδα μετά την ήττα από τη Λιθουανία αποκλείστηκε από την επόμενη φάση και όπως είναι φυσικό στις τάξεις της «επίσημης αγαπημένης» κυριάρχησε η απογοήτευση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε μετά τον αποκλεισμό της εθνικής και τόνισε πως έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην πλατφόρμα «X» (τέως Twitter) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Δεν αξίζει στεναχώρια για μια πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που έγινε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας!

Ψηλά το κεφάλι!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!