Ο Παντελής Χατζηδιάκος έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Άλκμααρ καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι.

Η αποψινή ρεβάνς των play offs του Europa Conference League ήταν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το τελευταίο ματς του Παντελή Χατζηδιάκου με την φανέλα της Άλκμααρ. Παντελής Χατζηδιάκος

Η ΑΖ κατάφερε να προκριθεί στα πέναλτι εις βάρος της Μπραν (3-3 το ματς στην κανονική του διάρκεια και 6-5 στη ρώσικη ρουλέτα υπέρ των Ολλανδών), ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει άλλο την καριέρα του στην ολλανδική ομάδα, μιας και πολύ σύντομα θα γίνει παίκτης της Κάλιαρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά από 8 χρόνια στην Άλκμααρ, ο Παντελής Χατζηδιάκος αλλάζει «ποδοσφαιρική στέγη» και θα βρεθεί σ΄ ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Serie A. Με το που ολοκληρώθηκε η ρεβάνς με την Μπραν, ο Έλληνας στόπερ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία και συγκεκριμένα της Σαρδηνία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας ο Χατζηδιάκος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κάλιαρι μέχρι το 2027. Παντελής Χατζηδιάκος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!