«Όταν φτάνεις εδώ πρέπει να προκριθείς», τόνισε ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Όταν φτάνεις εδώ πρέπει να προκριθείς», ξεκαθάρισε ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής (30/8) ρεβάνς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για τα play off του Champions League.

Με… παρακαταθήκη το 1-0 της Αμβέρσας, η βελγική ομάδα «ταξίδεψε» στην Ελλάδα αποφασισμένη, να υπερασπιστεί τη νίκη της και φυσικά να κάνει το παραπάνω βήμα στη συνέχεια της διοργάνωσης, όπως τόνισε ο Φαν Μπόμελ.

Αναλυτικά όσα είπε Μαρκ Φαν Μπόμελ:
Για το αν έχουν κάνει εξάσκηση στα πέναλτι:

«Είναι δύσκολο να κάνεις εξάσκηση στα πέναλτι. Στο σουτ έχουμε κάνει εξάσκηση».

Για τη ζέστη και αν επηρεάσει την Αντβέρπ:

«Πολύ απλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Ξέρουμε ότι κάνει ζέστη εδώ, και σήμερα στην προπόνηση, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούμε. Ελπίζω να μην εμφανιστεί στις εφημερίδες ότι είμαστε εδώ για διακοπές».

Για το αν περιμένει άλλο ματς τακτικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

«Δεν περιμένω κάτι πολύ διαφορετικό. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Εκεί πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την έλλειψη εμπειρίας των παικτών του στο Champions League:

«Σίγουρα είναι καλό που έχω παίξει εγώ σε αυτό το επίπεδο. Αλλά η εμπειρία σκοτώνει την εμπειρία. Έτσι μαθαίνεις, σε καυτές έδρες αποκτάς την εμπειρία. Δεν μπορώ να βάλω κάτι μέσα στα πόδια τους παρά την εμπειρία μου, την εμπειρία θα την αποκτήσουν μόνοι τους».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το ότι υπάρχει πίεση στον Γιάνσεν επειδή τα εξτρέμ δεν βοήθησαν στο πρώτο ματς:

«Έτσι είναι το Champions League. Τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Ό,τι ευκαιρίες έχεις πρέπει να ψάξεις να τις κάνεις γκολ γιατί έτσι θα κάνεις πιο εύκολο το έργο σου».

Για το άγχος:

«Το πιο σημαντικό είναι πως να προετοιμαστείς μέσα στο γήπεδο, την τακτική προσέγγιση και μετά το τι θα περιμένουν στις εξέδρες είναι άλλο θέμα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό μέσα στο γήπεδο και πως θα προετοιμαστούμε».

Για το ότι είναι ένα βήμα από την πρόκριση από το Champions League:

«Όταν έχεις την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω δεν μπορείς να το αφήσεις. Όταν φτάνεις εδώ πρέπει να προκριθείς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!