Η χρονιά στα Major τουρνουά ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία Σάκκαρη, ωστόσο, η συνέχεια ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η χρονιά στα Major τουρνουά ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία Σάκκαρη, ωστόσο, η συνέχεια ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε… με το δεξί στο Australian Open στο ξεκίνημα της σεζόν (νίκησε με 2-0 σετ την Κινέζα, Γουάνγκ), ωστόσο, δεν είχε ανάλογη πορεία στα τρία κορυφαία τουρνουά που ακολούθησαν, στο Παρίσι, στο Λονδίνο και σήμερα στη Νέα Υόρκη.

Η αρχή έγινε στο Ρολάν Γκαρός, όπου η 28χρονη Σάκκαρη αν και προηγήθηκε με 3-0 στα games του πρώτου σετ και 2-0 στο δεύτερο, εντέλει ηττήθηκε με 2-0 (7-6, 7-56) από την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα, στο πρώτο ματς που έδωσε στο κορυφαίο χωμάτινο τουρνουά στην «Πόλη του Φωτός».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρότι ήταν φαβορί και απέναντι στην 21χρονη Ουκρανή, Μάρτα Κόστγιουκ, στην πρεμιέρα της στο Γουίμπλεντον, κι ενώ πήρε εμφατικά το πρώτο σετ με 6-0, η Σάκκαρη έφυγε από το κορτ με κατεβασμένο το κεφάλι.

Αυτό διότι έχασε τα δύο επόμενα σετ με 7-5 και 6-2, μένοντας ξανά εκτός με το… καλημέρα από ένα δεύτερο σερί Grand Slam, στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας.

Αποτυχημένο ήταν και το σημερινό της ξεκίνημα στο US Open. Απέναντι στο νο71 της παγκόσμιας κατάταξης, την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μαρασόβα, η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών στην Ελλάδα, προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ, αλλά τελικά το έχασε με 6-4, ενώ το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο (6-4).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!