Ο Ρομέλου Λουκάκου θα ξανασμίξει με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα, αφού η Τσέλσι αποδέχθηκε πρόταση δανεισμού ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα ξανασμίξει με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα, αφού η Τσέλσι αποδέχθηκε πρόταση δανεισμού ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών (6 εκατ. δολαρίων) από την ιταλική ομάδα.

Η Ρόμα συμφώνησε να πληρώσει 5 εκατομμύρια λίρες για να δανειστεί τον Λουκάκου για τη σεζόν, σύμφωνα με την Telegraph.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βέλγος επιθετικός δέχτηκε μείωση μισθού, ώστε η Τσέλσι να μην χρειαστεί να καλύψει μέρος του μισθού των 6 εκατ. λιρών (8 εκατ. δολαρίων) που θα παίρνει στη Ρώμη.

Είχε αρχίσει να φαίνεται ότι ο Λουκάκου θα παρέμενε στην Τσέλσι αυτή τη σεζόν, αφού απέρριψε μετακινήσεις σε Ίντερ, Γιουβέντους και τη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ.

Η Τσέλσι ήθελε απεγνωσμένα να πουλήσει τον 30χρονο, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν θα τον έχει στο μισθολόγιο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!