Ασταμάτητος σε μια ακόμη διοργάνωση ο Ντουπλάντις που πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και πλέον έχει κερδίσει 12 από τους 13 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Ο Σουηδός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Άρμαντ Ντουπλάντις κατέκτησε στη Βουδαπέστη τον δεύτερο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο του στο επί κοντώ.

Ο 23χρονος «χρυσός» Ολυμπιονίκης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με άλμα στα 6,10 μέτρα. Ο Έρνεστ Τζον Ομπιένα από τις Φιλιππίνες κέρδισε το ασημένιο με 6,00μ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τρεις ημέρες αφότου η Αμερικανίδα Κέιτι Μουν και η Αυστραλή Νίνα Κένεντι αποφάσισαν να μοιραστούν το χρυσό στο επί κοντώ Γυναικών, το σκηνικό επαναλήφθηκε και στους Άνδρες. Καθώς υπήρξε ισοπαλία για το χάλκινο μεταξύ του Κούρτις Μάρσαλ της Αυστραλίας και του Κρίστοφερ Νίλσεν από τις ΗΠΑ, με τους δύο αθλητές να σημειώνουν 5,95 μέτρα.

Ο Ντουπλάντις έχει κερδίσει τους 12 από τους 13 αγώνες αυτή τη σεζόν και έχει «καθαρίσει» τα 6,00 μέτρα σε 50 διαφορετικές διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!