Παιδί από χρυσάφι ο Τεντόγλου πήρε και το χρυσό στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος.

Μοναδικός, ιστορικός Μίλτος Τεντόγλου. Το καλύτερο για το τέλος άφησε ο Έλληνας άλτης που στην τελευταία του προσπάθεια πέταξε στα 8.52 και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από το παλμαρέ του πήρε ο Μίλτος Τεντόγλου. Το πρώτο του άλμα μας γέμισε με αισιοδοξία αφού πέταξε στα 8.50. Δύο άκυρα και δύο χαμηλότερα είχαν τον Πίνοκ στη πρώτη θέση. Μέχρι το τελευταίο του άλμα. Εκεί που μίλησε η καρδιά του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος. Αγχώθηκε μετά το άλμα του, φάνηκε στη κάμερα αλλά ήταν τέλειο. Για ακόμη μια φορά θα ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος για χάρη του Τεντόγλου. Για αυτόν τον αθλητή που δεν έχει ταβάνι και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!