Ο Λούκα Ντόνσιτς αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ εξαιτίας συναγερμού που σήμανε στην Ιαπωνία για «πύραυλο».

Η Βόρεια Κορέα έκανε γνωστό σήμερα ότι και η δεύτερη προσπάθειά της (η πρώτη ήταν τον Μαϊο) να θέσει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο συλλογής πληροφοριών απέτυχε. Ντόνσιτς

Η συγκεκριμένη προσπάθεια σήμανε συναγερμό στην Ιαπωνία και την Οκινάουα στην οποία φιλοξενούνται δύο όμιλοι (5ος και 6ος) του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 καθώς οι αρχές της πόλης ζήτησαν από τον κόσμο να μεταβεί σε καταφύγια για λόγους ασφαλείας φοβούμενοι επίθεση από τη Βόρεια Κορέα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του άσου της Σλοβενίας, Λούκα Ντόνσιτς, που τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ: «Όλα είναι καλά, εκτός από το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα πολύ χθες λόγω του συναγερμού. Ο συναγερμός ήταν κάτι τρελό. Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο».

Η αναστάτωση ήταν ευτυχώς προσωρινή αφού μετά από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως δεν ήταν πύραυλος αλλά στρατιωτικός δορυφόρος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!