Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι, κλήθηκε να επιλέξει το επόμενο κεντρικό πρόσωπο του ΝΒΑ.

Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι, κλήθηκε να επιλέξει το επόμενο κεντρικό πρόσωπο του ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Προφανώς αυτός που ταιριάζει σαν παίκτης σε αυτήν την περιγραφή είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Ελπίζω να αναλάβει, αλλά όχι ακόμη. Όταν παίζεις εναντίον του, νιώθεις πως είναι ξεχωριστός», ανέφερε ο ηγέτης των “πολεμιστών” σε εμφάνισή του στο podcast του Γκίλμπερτ Αρίνας.

Να θυμίσουμε πως ο Λούκα Ντόντσιτς είχε δυσκολέψει πολύ την ομάδα του Στέφεν Κάρι στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας τη σεζόν 2021-22, όταν και μέτρησε κατά μέσο όρο 32,0 πόντους, 9,2 ριμπάουντ, 6,0 ασίστ, 1,6 κλεψίματα και 1,0 μπλοκς ανά παιχνίδι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!