Ο 23χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Χιούστον και του Άρκανσο, Ρέτζι Τσέινι, τον οποίο ήθελε το Ψυχικό, έχασε τη ζωή του.

Ο 23χρονος πρώην μπασκετμπολίστας του Χιούστον και του Άρκανσο, Ρέτζι Τσέινι, άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Η αιτία του θανάτου δεν ήταν άμεσα γνωστή, σύμφωνα με την Houston Chronicle αλλά έχει σκορπίσει θλίψη στην μπασκετική σκηνή απ’ όταν δημοσιεύθηκε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τσέινι έπαιξε τρεις σεζόν για το Χιούστον από το 2020-23 και δύο για το Άρκανσο από το 2018-20. Ήταν μέλος της ομάδας των Κούγκαρς που έφτασε στο Final Four το 2021 και της ομάδας του 2023 που μπήκε στο τουρνουά του NCAA ως το Νο. 1 φαβορί.

Σύμφωνα με τις Αμερικανικές ιστοσελίδες, ο Τσέινι θα αγωνιζόταν στην Ελλάδα τη νέα σεζόν, καθώς ήταν κοντά σε συμφωνία με το Ψυχικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!