Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Μarca ο Τζόκοβιτς φτάνει τους 95 τίτλους ως επαγγελματίας, έναν περισσότερο από τον Ιβάν Λεντλ ενώ τα ηνία έχει ο Τζίμι Κόνορς με 109 τίτλους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε. Ο Σέρβος πρωταθλητής, μετά το πλήγμα που δέχθηκε στον τελικό του Γουίμπλεντον από τον Κάρλος Αλκαράθ, μπόρεσε στον τελικό του Σινσινάτι να επιστρέψει απέναντι στον Ισπανό-νο1 της παγκόσμιας κατάταξης- φτάνοντας στη νίκη 5-7, 7-6(7) , 7-6(4), σε 3 ώρες και 49 λεπτά, στον μακροβιότερο τελικό στην ιστορία του τουρνουά Οχάιο και το μακροβιότερο στα τρία σετ από το 1990, για να προσθέσει το 39ο Masters 1000 του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζόκοβιτς, πρωταθλητής 23 grand Slam, σχεδόν 16 χρόνια μεγαλύτερος από τον Αλκαράθ, έχει ήδη 1.069 νίκες, μία περισσότερες από τους Ραφαέλ Ναδάλ και Ιβάν Λεντλ, ενώ μπροστά του παραμένουν μόνο ο Τζίμι Κόνορς (1.274) και ο Ρότζερ Φέντερερ (1.251).

Αντίστοιχα-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Μarca-φτάνει τους 95 τίτλους ως επαγγελματίας, έναν περισσότερο από τον Ιβάν Λεντλ. Το υψηλό όλων των εποχών του Τζίμι Κόνορς στα 109 δεν φαίνεται πλέον ανέφικτο, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ είναι δεύτερος σε αυτή την κατάταξη με 103.

Οι τίτλοι την εποχή Open:

Τζιμ Κόνορς 109

Ρότζερ Φέντερερ 103

Νόβακ Τζόκοβιτς 95

Ιβάν Λεντλ 94

Ραφαέλ Ναδάλ 92

Τζον ΜακΈνρο 77

Ροντ Λέιβερ 72

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!