Ο Σακίλ Ο’Νιλ έκανε το δικό του σχόλιο για το γεγονός πως ο Τζούλιους Έρβινγκ δεν τον τοποθέτησε στην πρόσφατη λίστα του με το top-10 του.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ έκανε το δικό του σχόλιο για το γεγονός πως ο Τζούλιους Έρβινγκ δεν τον τοποθέτησε στην πρόσφατη λίστα του με τους 10 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ, όπως τόνισε, δεν κράτησε κακία στον “Dr. J”, αλλά ούτε και εκείνος από την πλευρά του τον συμπεριέλαβε στο δικό του top-10.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πρόσφατη λίστα GOAT του Dr. J. Αλλά στη δική μου είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο εαυτός μου στο top-5», ανέφερε ο Σακίλ Ο’Νιλ και πρόσθεσε:

«Για να ολοκληρώσω το top-10, θα προσθέσω τους Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Τιμ Ντάνκαν, Καρλ Μαλόουν, Αϊζάια Τόμας και Στεφ Κάρι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!