Ο σούτινγκ γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη στο ΝΒΑ.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη στο ΝΒΑ.

«Σίγουρα ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Λατρεύει να παίζει μπάσκετ και μου θυμίζει τον εαυτό μου. Δεν νοιάζεται για τίποτα. Θέλει απλά να βγει στο παρκέ και να παίξει», ανέφερε ο Άντονι Έντουαρντς χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Συμπεριφέρεται στο παιχνίδι με έναν τρόπο σαν να θεωρεί πως η μπάλα είτε θα μπει στο καλάθι, είτε όχι. Πολύς κόσμος σκέφτεται και άλλα μέσα στο παιχνίδι. Αυτός σκέφτεται πως πρέπει να σουτάρει με τον ίδιο τρόπο και είτε θα μπει το σουτ, είτε δεν μπει. Αυτοί είναι οι λόγοι που αγαπώ τον Κέβιν Ντουράντ», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!