Ολυμπιακός: Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει εκφράσει η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα.

Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει εκφράσει η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα και ο Ολυμπιακός… τρέχει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαρόκο, η αφρικανική ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τον άσο του Ολυμπιακού και του έχουν προτείνει διετές κλειστό συμβόλαιο.

Η Γουιντάντ δεν είναι η πρώτη φορά που «κοιτάζει» τον Ελ Αραμπί, αλλά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τις επαφές φέρεται να έχει αναλάβει ο πρόεδρος της ομάδας, Σαΐντ Νατσίρι και η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του 36χρονου επιθετικού.

Ο Ελ Αραμπί πέρυσι σκόραρε 10 φορές σε 49 παιχνίδια, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί δύο φορές.

Φυσικά, για να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε μετακίνηση αναφορικά με τον Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο με τον Μαρτίνεθ να τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!