Ο πρώην «Κόκκινος Διάβολος», Ντουάιτ Γιορκ, προχώρησε σε δηλώσεις και συμβούλεψε τον Έρικ Τεν Χαγκ να κινηθεί για την απόκτηση του Λουκάκου.

Ο πρώην «Κόκκινος Διάβολος», Ντουάιτ Γιορκ, προχώρησε σε δηλώσεις και συμβούλεψε τον Έρικ Τεν Χαγκ να κινηθεί για την απόκτηση του Λουκάκου, ώστε να βελτιώσει την επιθετική του γραμμή.

«Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι απολύτως ικανός ακόμα για να παίξει σε από τις έξι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Τότεναμ πρέπει να πάρουν τον Λουκάκου με μια συμφωνία δανεισμού για μερικούς μήνες και να συμφωνήσουν να πληρώσουν ένα ποσό από τον μισθό του. Όσο και αν λένε για τον Λουκάκου, έχει έναν εντυπωσιακό ρεκόρ σκοραρίσματος και δεν παίρνει όση αναγνώριση αξίζει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εάν έχεις έναν ορεξάτο Λουκάκου που θέλει να παίζει για εσένα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κερδίσει τον αγώνα και είναι δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επενδύσει σημαντικά στον Ράσμους Χόιλουντ, αλλά εάν θέλετε να ανταγωνιστείτε με τους καλύτερους, τότε ο Λουκάκου είναι αυτός ο παίκτης που μπορεί να σκοράρει 15 έως 20 γκολ σε μια σεζόν, κάτι που είναι ανεκτίμητο και δύσκολο να βρείτε στο σημερινό ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιορκ.

Μέχρι στιγμής φέτος το καλοκαίρι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν αποκτήσει τους Μέισον Μάουντ, Άντρε Ονάνα και Ράσμους Χόιλουντ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Τεν Χαγκ ξεκίνησε την πορεία της φέτος με νίκη απέναντι στην Γουλβς με 1-0 και το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!