Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που «υπέγραψε» τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί της Χάιντουκ και μίλησε για την σπουδαία πρόκριση.

Με δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που «υπέγραψε» τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί της Χάιντουκ στην Τούμπα και, παράλληλα, του εξασφάλισε την πρόκριση στα Play Off του UEFA Europa Conference League.

«Ξέραμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε. Ήταν πολύ καλός αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε σκληρά, δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν έτοιμοι και τα δώσαμε όλα. Όταν το κάνεις αυτό τότε θα δικαιωθείς. Δώσαμε το 200% στο γήπεδο», τόνισε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο MVP των «ασπρόμαυρων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και ο Σέρβος εξτρέμ προσέθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μόνο δική μου η επιτυχία, αλλά όλων των συμπαικτών μου. Ήμασταν θετικοί, είχαμε αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό τον λόγο κερδίσαμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου. Η πρόκριση σημαίνει πολλά, μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Παλεύουμε μαζί, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Δεν έχω προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο».

Πάντως, η νίκη-πρόκριση δεν ήρθε αναίμακτα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι Φιλίπε Σοάρες και Αλί Σαμάτα έγιναν αναγκαστικά αλλαγή και, μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ως πρώτη εκτίμηση, για τον Τανζανό φορ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας πως ταλαιπωρήθηκε από κράμπες. Ωστόσο, ο Φιλίπε Σοάρες όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί θλάση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!