Ο Παντελής Χατζηδιάκος αναμένεται να φύγει για πρώτη φορά από την Ολλανδία και να υπογράψει στην Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σε συμφωνία επήλθε η Κάλιαρι με τον Παντελή Χατζηδιάκο. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να μετακομίσει στην Ιταλία ο 26χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ. Ο Χατζηδιάκος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, έως το 2027 με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το «deal» είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η Άλκμααρ.

Ο Χατζηδιάκος ήταν βασικός στην νίκη της Άλκμααρ με 5-1 απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ινγκλς στην πρεμιέρα του Ολλανδικού πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο. O 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από την ηλικία των 15 ετών στον Ολλανδικό σύλλογο έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του κλαμπ μέχρι που προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2015 στα 18 του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!