Τσέλσι - Λίβερπουλ: Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Premier League.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Premier League, καθώς Τσέλσι – Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών της αναμέτρησης, αλλά οι Λονδρέζοι «απάντησαν» πριν το ημίχρονο, με το 1-1 να διατηρείται ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Τσέλσι – Λίβερπουλ. Τσέλσι – Λίβερπουλ.