Ο πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, επέλεξε τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών για την ομάδα του και δεν διάλεξε αυτόν που φαντάζεστε.

Ο πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, επέλεξε τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών για την ομάδα του.

«Ο Ντουέιν Γουέιντ είναι ο κορυφαίος παίκτης που φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας μας. Xωρίς να θέλω να προσβάλλω τον ΛεΜπρόν, επέλεξα τον Γουέιντ κυρίως λόγω της διάρκειας που είχε μαζί μας. Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν έμεινε πολύ λίγο», ανέφερε ο Πατ Ράιλι χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα “Miami Herald” και τον Άντονι Τσιάνγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, η δήλωσή του δεν έμεινε ασχολίαστη ενώ έκανε και τον γύρο των social media προκαλώντας διφορούμενες απόψεις με πολλούς να συμφωνούν μαζί του και πολλούς να κάνουν λόγο για… ιεροσυλία εκ μέρους του.

Αν μη τι άλλο, βέβαια, και τα όσα αναφέρει για τον Ντουέιν Γουέιντ ο Πατ Ράιλι δεν είναι κάποιου είδους… ψέμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!