Ο Άντονι Έντουαρντς αναφέρθηκε στις αντιπαλότητες που υπάρχουν στην Team USA λίγες ήμερες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, αναφέρθηκε στις αντιπαλότητες που υπάρχουν στην Team USA λίγες ήμερες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Κανείς δεν έχει αφήσει στην άκρη τις κόντρες που είχαμε στις ομάδες μας. Οι αντιπαλότητες μας υπάρχουν ακόμη. Εννοώ πως καμιά φορά κάνουμε και λίγο trash talking», δήλωσε ο Άντονι Έντουαρντς μιλώντας στον Ρομπ Τζόνσον του Bally Sports North.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Βέβαια, τώρα είμαστε όλοι μαζί και έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα εκτός παρκέ για να παίξουμε καλύτερα εντός παρκέ. Είναι μοναδική ευκαιρία για εμάς», κατέληξε.

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του Έντουαρντς έγιναν… viral και προκάλεσαν ερωτηματικά κυρίως λόγω της πολύ καλής εικόνας της Team USA στο παρκέ σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!