Ο Γιάννης Αντωνίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνείς αγώνες αλπικού σκι στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Γιάννης Αντωνίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνείς αγώνες αλπικού σκι στη Νέα Ζηλανδία. Ο Έλληνας πρωταθλητής, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, έκανε τον τρίτο καλύτερο συνολικό χρόνο (1:47,34), με μόλις 0,60 δευτερόλεπτα διαφορά από τον χρόνο του πρώτου. Παράλληλα, κέρδισε 33,29 βαθμούς FIS. Στο ίδιο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των αγώνων βγήκε 4ος και κέρδισε 39,55 βαθμούς FIS.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας σκιέρ θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Νέα Ζηλανδία όλο τον Αύγουστο και παράλληλα θα αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες. ια το ελληνικό Αλπικό Σκι, βρίσκονται στην Αργεντινή, οι Απόστολος Βουγιούκας και Στέφανος Κατσιάπης, που κάνουν προετοιμασία σε συνθήκες χιονιού και συμμετέχουν σε αγώνες.

Συγκεκριμένα, στις 4-6 Αυγούστου στο Chapelco, o Βουγιούκας, στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατέλαβε τις θέσεις 35 και 40, ενώ πέτυχε 87,80 και 88,11 βαθμούς FIS.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την άλλη στις 7-8 Αυγούστου στο Όρος Κατεντράλ και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, οι Βουγιούκας και Κατσιάπης κατέλαβαν τις θέσεις 15 και 23 αντίστοιχα, ενώ πέτυχαν 79,94 και 110,43 βαθμούς FIS.

Οι επιδόσεις του Βουγιούκα κρίνονται εξαιρετικές και στα δύο αγωνίσματα επειδή κατάφερε να βελτιώσει τη διεθνή του κατάταξη και τους βαθμούς FIS.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!