Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Νταβίντ ντε Χέα για να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα καρέ της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προσεγγίσει τον πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, για να ενταχθεί στην ομάδα μετά το νέο πλήγμα με τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά.

Ο Ντε Χέα έφυγε από τη Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο μετά από 12 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, αφού δεν κατάφερε να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο. Ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος πραγματοποίησε 545 εμφανίσεις και κράτησε 190 clean shees με τους “κόκκινους διαβόλους”, αντικαταστάθηκε κάτω από τα δοκάρια του Ολντ Τράφορντ από τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος ήρθε από την Ίντερ έναντι 62 εκατ. δολαρίων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το Sky Sports υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε επαφή με τον 32χρονο μετά τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά που υπέστη τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί επίσης τον Κέπα της Τσέλσι, ο οποίος φέρεται να αποτελεί στόχο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο τραυματισμός του Βέλγου διεθνή αφήνει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον 24χρονο Αντρίι Λούνιν ως τον μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα του Κάρλο Αντσελότι, μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη της La Liga.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!