Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (10/8) η πρώτη φάση του έργου συνολικής ανάπλασης στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (10/8) η πρώτη φάση του έργου συνολικής ανάπλασης στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Παναθηναϊκού στους αγώνες της φάσης των ομίλων ή ακόμη και στα play off του Champions League, εφόσον οι «πράσινοι» προκριθούν επί της Μαρσέιγ. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επί δύο ημέρες έγιναν οι απαραίτητες -και πολύ βασικές για το έργο- ενέργειες εγκατάστασης του νέου αποστραγγιστιστικού συστήματος, με νέα κανάλια που θα βοηθήσουν το νέο χλοοτάπητα. Επίσης ολοκληρώθηκε η κοπή και αφαίρεση του παλιού χλοοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (Πέμπτη, 10/8) ετοιμάζεται η επιφάνεια, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να γίνει η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα που έρχεται από την Ιταλία κι όλο το κομμάτι του αγωνιστικού χώρου να είναι έτοιμο κι ολοκληρωμένο στις 17 Αυγούστου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναθηναϊκός