Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε τις δικές του προβλέψεις όσον αφορά το ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πέρασε πολλά από τα χρόνια της καριέρας του στην Αγγλία. Ο Βούλγαρος κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Φούλαμ. Ο παλαίμαχος στράικερ γνωρίζει όσο λίγοι τα αγγλικά γήπεδα και όλα αυτά που κάνουν μία ομάδα να ξεχωρίσει από κάποια άλλη.

Την προηγούμενη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε… αντίπαλο. Τα πήρε όλα, τόσο εντός, όσο και εκτός του Νησιού. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα πάνε από το καλό στο καλύτερο και έχουν σκοπό να ξεπεράσουν και την επόμενη σεζόν τους εαυτούς τους. Από την άλλη η Άρσεναλ έδειξε ότι είναι και πάλι υπολογίσιμη δύναμη. Ειδικά με αντίπαλο τους «πολίτες» στο Community Shield, όπου και νίκησε στα πέναλτι 4-1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όμως, δεν πάει με τη λογική. Ή μάλλον βλέπει πράγματα που όλοι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν ή βλέπουν. Γι’ αυτό τον λόγο και πιστεύει πως μία εκ των Τσέλσι ή Γιουνάιτεντ θα είναι πρωταθλήτρια την επόμενη σεζόν!

«Ούτε Σίτι, ούτε Άρσεναλ. Νομίζω το επόμενο πρωτάθλημα θα το πάρει είτε η Τσέλσι, είτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε στο κανάλι της στοιχηματικής εταιρείας «Betfair».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!