Η Ίντερ Μαϊάμι έλυσε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Νικ Μάρσμαν λίγες εβδομάδες αφότου αμφισβήτησε τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Η Ίντερ Μαϊάμι έλυσε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Νικ Μάρσμαν λίγες εβδομάδες αφότου αμφισβήτησε τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Τον Ιούνιο, ο Μάρσμαν είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις υποδομές της Ίντερ Μαϊάμι και κατά πόσο ήταν αρκετά καλές για να υποδεχτούν έναν παίκτη του βεληνεκούς του Λιονέλ Μέσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είχε δηλώσει στο ESPN: «Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος για την άφιξη του Μέσι. Έχουμε ένα προσωρινό γήπεδο, ο κόσμος μπορεί απλά να περπατήσει στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπάρχουν θύρες. Επίσης, φεύγουμε για το γήπεδο χωρίς ασφάλεια. Νομίζω ότι δεν είναι έτοιμοι. Αλλά ελπίζω να έρθει».

Εβδομάδες μετά την αμφισβήτησή του για την απόφαση του συλλόγου να υπογράψει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο Μάρσμαν είδε το συμβόλαιό του να λύεται από την Ίντερ Μαϊάμι.

Από τότε που εντάχθηκε επίσημα στον σύλλογο τον περασμένο μήνα, ο Μέσι έχει κάνει θραύση στις ΗΠΑ, σκοράροντας επτά γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα μέχρι στιγμής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!