Ο Μπρούνο Τσιρίλο έκανε δηλώσεις σε ιταλικό ραδιόφωνο σχετικά με τον τελικό της 29ης Μαϊου στο Conference League.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και έχρισε φαβορί να κατακτήσει τον τίτλο την ομάδα της Τοσκάνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο «Radio Bruno»:

«Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, μια πολύ σημαντική εμπειρία τόσο σε επίπεδο ζωής όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είχα την τιμή να παίξω στο Champions League και με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Εδώ ζουν πάρα πολύ έντονα για το ποδόσφαιρο, και για έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι κάτι φανταστικό.

Το να βρίσκεις τόση ενέργεια όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο είναι μια απερίγραπτη συγκίνηση. Το πιο μεγάλο ματς ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους άλλους “μεγάλους” της Ελλάδας, παιχνίδια που θεωρούνται όλα ντέρμπι.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.

Το επίπεδο πρωταθλήματος; Στην Ιταλία είμαστε σίγουρα πολύ μπροστά από την Ελλάδα, αν και πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίκτες. Ο τελικός;

Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η Φιορεντίνα ξεκινάει ως φαβορί. Το γήπεδο της ΑΕΚ θυμίζει πολύ το “Μαράσι” στη Γένοβα, οι φίλαθλοι είναι προσκολλημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξαν ένα όμορφο, υπερσύγχρονο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.