Ο διεθνής Ελβετός γκολκίπερ Γιάν Ζόμερ έγινε κι επίσημα παίκτης της Ίντερ από χθες, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026

Ο διεθνής Ελβετός γκολκίπερ Γιάν Ζόμερ έγινε κι επίσημα παίκτης της Ίντερ από το απόγευμα της Δευτέρας (7/8), καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.

Το ποσό της μεταγραφής δεν αποκαλύφθηκε, αλλά τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Ίντερ πλήρωσε περίπου 6 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχουν παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν σπουδαίοι επιθετικοί. Άλλα παιδιά, γεννιούνται για να παίζουν στο τέρμα, και αυτό σίγουρα ισχύει για τον Γιαν Ζόμερ», ανέφερε η Ίντερ στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας:

«Εμπειρία, ηγεσία και αφοσίωση: όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που ο Ζόμερ είναι έτοιμος να δείξει με τα χρώματα των “νερατζούρι”».

«Κατανοούμε και σεβόμαστε την επιθυμία του Γιαν να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην Ίντερ επειδή θέλει να παίξει βασικός, δήλωσε απ’ την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν στην ιστοσελίδα του βαυαρικού συλλόγου.

«Μας βοήθησε σε μια περίπλοκη κατάσταση όταν ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε σοβαρά και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ειλικρινά για τη βοήθειά του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!