Ο general manager των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μάικ Ντανλίβι, αποθέωσε τον 33χρονο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του, Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο general manager των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μάικ Ντανλίβι, αποθέωσε τον 33χρονο πάουερ φόργουορντ της ομάδας του, Ντρέιμοντ Γκριν.

«Ο Ντρέιμοντ εξακολουθεί να είναι ένας elite αμυντικός. Στο μυαλό μου είναι ο καλύτερος αμυντικός της λίγκας, ειδικά στα κρίσιμα ματς των πλέι-οφ. Σε καθημερινή βάση είναι σίγουρα ένας top-5 αμυντικός, ενώ κάνει και πάρα πολλά πράγματα για εμάς και στην επίθεση», ανέφερε αρχικά ο Ντανλίβι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Γκριν επελέγη σε μια από τις All-Defensive Teams του NBA, κάτι που έχει συμβεί στις 8 από τις τελευταίες 9 σεζόν.

Γι’ αυτό και υπήρξε αγωνία μέχρι… θανάτου στους Γουόριορς, για να μην φύγει ο Γκριν από την ομάδα. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!