Ο Αντρές Ινιέστα δεν θα συναντηθεί τελικά με τους πρώην συμπαίκτες του, Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς, στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αντρές Ινιέστα, ο θρυλικός Ισπανός χαφ, δεν θα συναντηθεί τελικά με τους πρώην συμπαίκτες του, Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς, στην Ίντερ Μαϊάμι. Μετά το τέλος της περιόδου στην ιαπωνική ομάδα Βίσελ Κόμπε, ο 39χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αντρές Ινιέστα έχει συμφωνήσει με την ομάδα Έμιρεϊτς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αναμένεται να υπογράψει ένα μονοετές συμβόλαιο με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο. Έτσι, ο Ινιέστα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στο Ντουμπάι, αφήνοντας πίσω του τις φήμες για μια πιθανή μετακίνηση στην Αμερική. Αναμφίβολα η έλευσή του στην Έμιρεϊτς θα προσφέρει ακόμη περισσότερη ποιότητα και κύρος στην ομάδα του Ντουμπάι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!