Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Σον Ντάιτς, αποκάλυψε πως ο Ντέλε Άλι είναι «μίλια μακριά» από την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Σον Ντάιτς, αποκάλυψε πως ο Ντέλε Άλι είναι «μίλια μακριά» από την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι και πάλι «καλά με τον εαυτό του».

Τον περασμένο μήνα ο Ντέλε Άλι έδωσε μια συναισθηματική συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή The Overlap κατά την οποία αποκάλυψε ότι πέρασε έξι εβδομάδες σε κέντρο αποτοξίνωσης το καλοκαίρι λόγω του εθισμού του στα υπνωτικά χάπια. Ο 27χρονος μίλησε επίσης για την τραυματική παιδική του ηλικία και την ψυχική του υγεία, αποσπώντας ευρείας κλίμακας επαίνους για το τόσο ειλικρινές άνοιγμα που έκανε. Ο Ντέλε Άλι αποκάλυψε όμως και ότι έχει υποστεί έναν τραυματισμό και πλέον έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανή επιστροφή του Ντέλε στην πρώτη ομάδα, ο Ντάιτς δήλωσε: «Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είναι καλά με τον εαυτό του, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Είμαστε μίλια μακριά από αυτό [το να σκεφτόμαστε το ρόλο του στην ομάδα], απλά προσπαθεί να επανέλθει. Αισθάνεται καλά και τώρα θα δουλέψουμε μαζί του, επιπλέον, για να βεβαιωθούμε ότι ο τραυματισμός είναι εντάξει. Αλλά θα χρειαστεί ακόμη λίγος χρόνος ακόμα».

Ο Ντελέ εντάχθηκε στην Έβερτον από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2022, αλλά πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην τουρκική Μπεσίκτας. Είναι εκτός δράσης από τότε που τραυματίστηκε στο ισχίο του τον Απρίλιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!