Νέο ρεπορτάζ κάνει λόγο για μια ομάδα-έκπληξη, η οποία φημολογείται πως θα μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Τζέιμς Χάρντεν.

Νέο ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνει λόγο για μια ομάδα-έκπληξη, η οποία φημολογείται πως θα μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Τζέιμς Χάρντεν από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Fadeawayworld”, οι Μπόστον Σέλτικς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 33χρονο γκαρντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί εφόσον προσφέρουν ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα αποτελείται από τον Μάλκομ Μπρόγκντον και τον Ντέρικ Γουάιτ.

Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο trade, θα χρειαστεί πιθανότατα οι Σίξερς να συμπεριλάβουν στο deal και τον Τούρκο σούτινγκ γκαρντ, Φουρκάν Κορκμάζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Τζέιμς Χάρντεν Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!