Συνέντευξη στην Tuttosport, με αφορμή τη μεταγραφή του στη Μόντσα, παραχώρησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Συνέντευξη στην Tuttosport, με αφορμή τη μεταγραφή του στη Μόντσα, παραχώρησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο Έλληνας παίκτης ανέφερε πως άπαντες τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τόνισε πως ξ εθνική ομάδα αποτελεί μία «ανοιχτή πληγή» για εκείνον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κυριακόπουλος:

«Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στη Μόντσα, βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις. Ως πρώτη εντύπωση μπορώ μόνο να το ορίσω ως τέλειο. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, αλλά δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις και ερωτήσεις τακτικής.

Δεν τον ξέρω καλά ακόμα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με εντυπωσίασε την περσινή σεζόν. Τα ματς με τη Μόντσα, τόσο με τη Σασουόλο όσο και με τη Μπολόνια, ήταν δύσκολα, δύσκολα σε επίπεδο τακτικής. Μου αρέσει πολύ αυτή η Μόντσα».

Για την εθνική ομάδα:

«Ελπίζω με τη μεταγραφή μου στη Μόντσα να επιστρέψω στην Εθνική, το να είμαι σ’ αυτή την ομάδα είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Η εθνική ομάδα είναι μια ανοιχτή πληγή. Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη. Με κάλεσαν, είναι αλήθεια, αλλά δεν έπαιζα συχνά. Τώρα είμαι σε μια σημαντική ομάδα, πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει νέες ευκαιρίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!