Σύμφωνα με Ουκρανό ρεπόρτερ, 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Με αρκετές δυσκολίες και απουσίες φαίνεται πως θα παρουσιαστεί η Ντνίπρο στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ντνίπρο δηλητηρίαση

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, 15 μέλη της αποστολής εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και είναι αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση. Μάλιστα, συμπτώματα εμφανίστηκαν και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την ομάδα.

Γενικότερα, η ομάδα της Ντνίπρο έχει εκφράσει δυσαρέσκεια με τις οργανωτικές συνθήκες και τη φιλοξενία που τους παρέχεται. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως μετά το τέλος της προπόνησης δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια ενώ και κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο αντιμετώπισαν προβλήματα. Αρχικά το λεωφορείο καθυστέρησε αρκετά και στη συνέχεια περιφερόταν άσκοπα στους δρόμους αντί να μεταβεί απευθείας στο ξενοδοχείο. Ντνίπρο δηλητηρίαση

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!