Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Φακούντο Καμπάτσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να αρνηθεί μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις. Μία εξ αυτών ήταν και αυτή του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος guard μίλησε στην Marca για την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα του Τσους Ματέο ενώ τόνισε πως το σημαντικότερο για εκείνον είναι να λειτουργεί και να πράττει με βάση αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον, αφήνοντας στην άκρη το οικονομικό σκέλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Τα χρήματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι προτεραιότητα. Αυτό πρέπει να το λαμβάνεις υπόψιν όταν παίρνεις αποφάσεις, αλλά σε οποιαδήποτε από αυτές, είτε στο μπάσκετ, είτε στη ζωή, θα προσπαθήσω να τις πάρω χωρίς τα χρήματα να είναι το βασικό θέμα. Πάντα δίνω μεγάλη έμφαση σε πολλά πράγματα. Πάντα βάζω στη ζυγαριά και αποφασίζω ανάλογα με το τι με κάνει ευτυχισμένο. Αυτό έκανα όλη μου την καριέρα. Εκπλήρωσα το όνειρο του ΝΒΑ, τώρα επιστρέφω στη Μαδρίτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!