Ο αστέρας του ΝΒΑ και των Golden State Warriors, Στεφ Κάρι, βρέθηκε με τη γυναίκα του στη Σαντορίνη για την επέτειό τους.

Ο Στεφ Κάρι είναι ένας αθλητής που έχει αλλάξει το μπάσκετ. Αναμφίβολα ο καλύτερος σουτερ στην Ιστορία έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές και θα προσφέρει ακόμα περισσότερες. 

Ο σταρ των Γουόριορς βρίσκεται στην Ελλάδα όπου περνάει τις διακοπές του μαζί με την γυναίκα του. Στην Σαντορίνη μάλιστα γιόρτασε και την επέτειό του στο πανέμορφο κοσμοπολίτικο νησί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση του Στεφ Κάρι στα social media

«Η γυναίκα μου. Σε αγαπώ περισσότερο απ όσο ξέρεις και είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που έχω μοιραστεί μαζί σου. Τα πάνω, τα κάτω, οι τρόποι με τους οποίους η ζωή μάς έφερε πιο κοντά μέσα απ’ όλα αυτά. Ο Θεός συνεχίζει να σε ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση χαρά από την πρώτη μέρα. Ας συνεχίσουμε. Περισσότερα. Σε αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wardell Curry (@stephencurry30)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!