Ο παλαίμαχος άσος των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ, εξέφρασε την άποψή του για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο NBA.

Ο παλαίμαχος άσος των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ, εξέφρασε την άποψή του για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο NBA.

«Όλοι έχουμε τους δικούς μας GOAT, εξαιτίας όλων όσων βλέπουμε. Πολλά στην επιλογή του GOAT έχουν να κάνουν με το στυλ που παίζει ο καθένας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Ο δικός μου GOAT είναι ο Μάικλ Τζόρνταν γιατί με αυτόν μεγάλωσα. Κοιτάξτε πως έπαιζα. Προσπάθησα να αντιγράψω τον Τζόρνταν. Σίγουρα είχα και άλλους αγαπημένους παίκτες όπως ο Άλεν Άιβερσον και ο Κόμπε Μπράιαντ», ανέφερε ο Γουέιντ αρχικά και πρόσθεσε:

«Στα μάτια μου υπάρχουν πολλοί περισσότεροι… GOATs. Είναι ένα δωμάτιο γεμάτο με τέτοιους. Ο ΛεΜπρόν είναι και εκείνος σε αυτό το δωμάτιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!