Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε κατά του πατριάρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πορφύριο Α', με αφορμή την ακύρωση της μεταγραφής του Νίκολα Μίροτιτς στην Παρτιζάν.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε κατά του πατριάρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πορφύριο Α’, με αφορμή την ακύρωση της μεταγραφής του Νίκολα Μίροτιτς στην Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αγαπητέ Πατριάρχη Πορφύριε. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας απαντήσω με τον ίδιο τρόπο, καθώς είμαι άνθρωπος του… προηγούμενου αιώνα και δεν χρησιμοποιώ το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Χαίρομαι που με τη δήλωσή σας επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου σχετικά με τις φήμες ότι συμμετείχατε στην υπόθεση του Μίροτιτς και εκμεταλλευτήκατε το γεγονός ότι πρόκειται για έναν θρήσκο άνθρωπο. Αυτές τις υποψίες εξέφρασα από την πρώτη στιγμή και με πολύ σαφήνεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα σας παρακαλούσα, λοιπόν να χρησιμοποιείτε την εξουσία που έχετε ως Πατριάρχης για να επηρεάσετε την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία και τη ζωή των πολιτών και την καλή συνεργασία της Σερβίας με τις χώρες της περιοχής.

Χαίρομαι που κατανοείτε τη σημασία του αθλητισμού και της αντιμετώπισης αυτής της περιοχής με τον σωστό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι καλό να μην χρησιμοποιείτε την επιρροή σας για να προκαλείτε διχασμό στον σερβικό λαό μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν. Θα έπρεπε να είστε πάνω από τέτοιου είδους επιζήμιους διχασμούς.

Ειρήνη του Θεού μαζί σας, και με αυτήν τη ζέστη που φαίνεται να ενοχλεί όλους μας.

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς»,

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!