Αποχαιρέτησε την Ολλανδία ο ΟΦΗ με ήττα στο τελευταίο φιλικό αλλά οι Κρητικοί στο μεγαλύτερο μέρος είχαν καλή απόδοση.

Με ήττα (0-2) από την Ουτρέχτη αποχαιρέτησε την Ολλανδία ο ΟΦΗ, στον τελευταίο φιλικό αγώνα του στη χώρα της τουλίπας όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παρά την ήττα τους οι Κρητικοί είχαν καλή απόδοση, ήταν ανώτεροι των «ντόπιων», αλλά οι Ολλανδοί αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο και παρότι η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ήταν η Ουτρέχτη που άνοιξε το σκορ, με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μποζντογκάν στο 59ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντίκο, εξ επαφής, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Ολλανδών, ο ΟΦΗ έχασε και κάποιες άλλες ευκαιρίες, για να διπλασιάσει εν τέλει στο 79΄ ο Μπουθ.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους, Χριστογεώργο, Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Ριέρα, Ντίκο και Μπίφουμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!