Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Η Μπαρτσελόνα του έδινε περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας “SDNA”, Γιώργος Ζάκκας, αναφέρθηκε στο σίριαλ της μεταγραφής του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι είναι πιο μεγάλα τα νούμερα για τον Χουάντσο, ή να μιλούσαν για υπεραξίες, ή να θεωρούσαν ότι έχει κλείσει με κάποιοι μυθικό ποσό, όμως το ποσό που έκλεισε ο Ισπανός πρώην NBAer στον Παναθηναϊκό είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια», ανέφερε στην εκπομπή “Magic EuroLeague” και συνέχισε:

«Νομίζω πως είναι ένα πάρα πολύ καλό ποσό και για τον Παναθηναϊκό. Αν σκεφτεί κανείς ότι παίρνει έναν παίκτη με τρία μετάλλια στην εθνική Ισπανίας, στα 28 του, που τώρα γυρνάει στην EuroLeague μετά από επτά χρόνια στο NBA, είναι ένα καλό ποσό. Και όπως λένε στην Ισπανία, η πρόταση από την Μπαρτσελόνα ήταν μεγαλύτερη», τόνισε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!