Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μόντσα.

Ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα στον Γιώργο Κυριακόπουλο και τη Μόντσα. Μάλιστα, η ομάδα της Λομβαρδίας ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του με δανεισμό από τη Σασουόλο. Γιώργος Κυριακόπουλος

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Γιώργος Κυριακόπουλος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, τα πράγματα πήγαν καλά και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην Μόντσα, ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις με την ομάδα και να δώσω το μάξιμουμ για τον σύλλογο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Περιμένω να συναντήσω μία δυνατή ομάδα, την αντιμετώπισαν ήδη την περασμένη σεζόν, παίζει ένα όμορφο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο του προπονητή μού αρέσει πολύ. Η ομάδα παίζει καλά και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα τη φετινή χρονιά».

Σημειώνουμε πως στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν όροι για υποχρέωση αγοράς εφόσον εκπληρωθούν κάποιοι συγκεκριμένοι όροι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!