Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Μπρόνι Τζέιμς έλαβε εξιτήριο και επέστρεφε στο σπίτι για να ξεκουραστεί με την οικογένειά του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την αγάπη και τις προσευχές τους για τον γιο του Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο την Πέμπτη (27/7) μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ προπονούνταν με την ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC).

Ο 18χρονος γιος του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών του NBA υπέστη καρδιακή ανακοπή τη Δευτέρα (24/7) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai ανέφερε σε δήλωση την Πέμπτη ότι ο Μπρόνι Τζέιμς έλαβε εξιτήριο και επέστρεφε στο σπίτι για να ξεκουραστεί με την οικογένειά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Χάρη στην ταχεία και αποτελεσματική ανταπόκριση του ιατρικού επιτελείου του USC, ο Μπρόνι Τζέιμς υποβλήθηκε σε επιτυχή θεραπεία για αιφνίδια καρδιακή ανακοπή», δήλωσε ο σύμβουλος καρδιολόγος του νοσοκομείου. «Έφτασε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai έχοντας τις αισθήσεις του, νευρολογικά άθικτος και σταθερός.

«Ο κ. Τζέιμς φροντίστηκε αμέσως από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και πήρε εξιτήριο στο σπίτι του, όπου αναπαύεται».
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Τζέιμς επιβεβαίωσε τη δήλωση του νοσοκομείου.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε νωρίτερα την Πέμπτη ότι «όλοι τα πάνε περίφημα» σε μια ανάρτηση στο Twitter.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!