Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην προπόνηση με την οικογένεια να βγάζει ανακοίνωση πως ο Μπρόνι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του περνάει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο γιος του Μπρόνι υπέστη καρδιακή προσβολή εν ώρα προπόνησης. Το γεγονός συνέβη χθες και επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, με την ανακοίνωση της οικογένειας να είναι καθησυχαστική, καθώς τονίζει ότι η κατάσταση του 18χρονου είναι σταθερή και έχει εξέλθει από την εντατική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Χθες, ενόσω προπονείτο, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Ιατρικό επιτελείο μπόρεσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να διακομίσει τον Μπρόνι στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα ΜΜΕ όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ΛεΜπρόν και η Σαβάνα θέλουν να στείλουν δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο ιατρικό και προπονητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά τους και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών» αναφέρει η δήλωση της οικογένειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!