Οι εξετάσεις του Λάινερ έδειξαν ότι πάσχει από λέμφωμα, έναν τύπο καρκίνου του αίματος,και έχει τώρα μπροστά του αρκετούς μήνες θεραπείας.

Εκτός δράσης γι’ αρκετούς μήνες θα μείνει ο Στέφαν Λάινερ, καθώς η Γκλάντμπαχ γνωστοποίησε σήμερα (27/7) ότι ο Αυστριακός αμυντικός διαγνώστηκε με καρκίνο στο αίμα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο 30χρονος δεξιός μπακ, έδειξαν ότι πάσχει από λέμφωμα, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, και έχει τώρα μπροστά του αρκετούς μήνες θεραπείας. «Ο καρκίνος έχει εντοπιστεί εξαιρετικά νωρίς και είναι αντιμετωπίσιμος με φαρμακευτική αγωγή» υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει σε πλήρη υγεία και μια κανονική ζωή, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού αθλητισμού, θα μπορούσε να είναι ακόμα δυνατή».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λάινερ εντάχθηκε το 2019 στο δυναμικό της Μπορούσια, προερχόμενος από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Έχει καταγράψει 125 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και 13 ασίστ.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχει ο Στέφι την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Ευχόμαστε σε αυτόν και την οικογένειά του πολλή δύναμη και αισιοδοξία στη μάχη εναντίον αυτής της ασθένειας» δήλωσε το μέλος του αθλητικού συμβουλίου της Γκλάντμπαχ, Ρόλαντ Φίρκους.

https://twitter.com/borussia_en/status/1684467203960082435

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!