Ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μάλιν, υπέστη διάτρηση στον πνεύμονα σε μία φιλική νίκη σε παιχνίδι προετοιμασίας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μάλιν, υπέστη διάτρηση στον πνεύμονα σε μία φιλική νίκη (3-1) σε παιχνίδι προετοιμασίας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, δήλωσε ο προπονητής Φιλ Πάρκινσον.

Ο Μάλιν, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ρέξαμ την περασμένη σεζόν με 46 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, συγκρούστηκε με τον Νέιθαν Μπίσοπ της Γιουνάιτεντ όταν ο τερματοφύλακας όρμησε έξω για να σταματήσει μια μακρινή μπάλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάλιν έμεινε κάτω και τον παρακολούθησαν οι γιατροί που του έδωσαν οξυγόνο ενώ έφεραν και ένα φορείο. Ωστόσο, ο 28χρονος μπόρεσε να βγει από το γήπεδο πριν αντικατασταθεί.

Ο Πάρκινσον αργότερα αποκάλυψε ότι ο Μάλιν είχε υποστεί διάτρηση στον πνεύμονά του.

Ο Έλιοτ Λι, ο Άαρον Χέιντεν και ο Σαμ Ντάλμπι σκόραραν για τη Ρέξαμ, ενώ ο Μαρκ Χουράδο σκόραρε για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παρατάχθηκε με νεαρούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!