Ο Παναθηναϊκός έκανε… φύλλο και φτερό την Ντνίπρο στο Κόζιτσε, επικρατώντας με 3-1 - Τα highlights της μεγάλης «πράσινης» νίκης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε… φύλλο και φτερό την Ντνίπρο στο Κόζιτσε, επικρατώντας με 3-1 στον πρώτο αγώνα τους στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και κατά πολύ μεγάλο βαθμό εξασφάλισε ήδη το «εισιτήριό» του για τον επόμενο γύρο, αλλά και την παρουσία του (μίνιμουμ) στους ομίλους του Europa League, ανεξαρτήτως έκβασης στα ματς της επόμενης φάσης με τη Μαρσέιγ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σπόραρ στο 10’, ο Τζούριτσιτς στο 74’ και ο Ιωαννίδης με εύστοχο πέναλτι στο 78’ «σφράγισαν» την «πράσινη» νίκη, με τους Ουκρανούς να μειώνουν στο 90’ με τον Καπλιένκο.

Τα highlights της αναμέτρησης

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Ντανιέλε Κίφι (Ιταλία) Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3

Κίτρινες: Χουτσούλιακ Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεκσάντρ Κούτσερ): Κιναρέικιν. Μιροσνιτσένκο. Σβάτοκ (61’ Κοχούτ). Σαράπι. Κράβετς (74’ Καπλιένκο). Μπαμπένκο (84’ Τάντσιουκ). Μπλάνκο (83’ Χόριν). Χουτσούλιακ. Ρουμπσίνσκι. Τρετιακόφ (61’ Άνταμιουκ). Ντόβμπικ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι. Κώτσιρας. Σένκεφελντ (24’ Γεντβάι), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα (70’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Τζούριτσιτς (78’ Μαντσίνι), Μπερνάρντ (70’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (78’ Ιωαννίδης).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!