Η Ίντερ Μαϊάμι κινείται για την απόκτηση και του Σέρχιο Ράμος!

Μία «διαφορετική» έκδοση των «γκαλάκτικος» θέλει να δημιουργήσει στην Ίντερ Μαϊάμι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι που «τάραξε» τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και την απόκτηση των Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει άλλη μία σπουδαία κίνηση: τη μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν κι όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ είναι πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Μαϊάμι, για να ξανασμίξει με τον «ψύλλο».

Ο Σέρχιο Ράμος έμεινε δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Γαλλίας κι ένα Super Cup, ενώ μέτρησε συνολικά 58 επίσημες συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!